Премиум путер од лешник!

Nutz е 100% путер од лешници посадени и созреани во Македонија.
Има совршена текстура постигната ладно мелење на домашните лешници на гранитни камења повеќе од 12 часа.
Идеалниот кремаст вкус е 100% оригинален, без додавање на ниту една друга состојка.

НАРАЧАЈ

Цена: 320 денари  /  Тежина: 190гр. ±5%

*Наплата се врши при достава
*Доставата за Скопје е бесплатна

Следете не

Премиум путер од лешник!

Nutz е 100% путер од лешници посадени и созреани во Македонија.
Има совршена текстура постигната ладно мелење на домашните лешници на гранитни камења повеќе од 12 часа.
Идеалниот кремаст вкус е 100% оригинален, без додавање на ниту една друга состојка.

НАРАЧАЈ

Цена: 320 денари  /  Тежина: 190гр. ±5%

*Наплата се врши при достава
*Доставата за Скопје е бесплатна

Следете не